Om Syna

Syna är Sveriges äldsta kreditupplysningsföretag. Vi är en oberoende specialist i en bransch som domineras av storbolag. Vi strävar inte efter att vara störst – vi arbetar för att vara bäst på kreditupplysningar. Det har vi gjort sedan starten 1947.

Att bli bäst anser vi ligger i de mjuka värdena. Vi har levererat riktigt bra kreditinformation i över 70 år, så det kan vi. Att erbjuda lättanvända verktyg som gör dina affärsbeslut enklare ser vi som en självklarhet. Men vi vill inte bara leverera hårda data utan också ha en nära kontakt med dig som användare. Hos oss får du därför alltid en personlig kontaktperson som är lyhörd för dina behov och finns där om du behöver hjälp.

Våra tjänster uppdateras dagligen och används regelbundet av tusentals företag för att hitta, kontrollera och bevaka kunder, leverantörer och affärspartners. Våra användare är allt från mindre företag som tar någon enstaka upplysning till stora koncerner och statliga myndigheter som hämtar tusentals uppgifter varje dag.

Välkommen till Syna!