Allt fler tjänstemän blir uppsagda

Bilden visar en logotyp för TRR Trygghetsrådet eftersom de gett ut en rapport om att allt fler tjänstemän blir uppsagda på grund av en tuff arbetsmarknad

Arbetsmarknaden för privatanställda tjänstemän är tuff. Under tredje kvartalet blev 4 086 tjänstemän uppsagda, vilket är en ökning med 12 procent.

Uppgifterna kommer från omställningsorganisationen TRR, som är kopplad till svenskt Näringsliv och PTK. Flest uppsagda kommer från handel och försäljning, följt av elektronikindustrin och finanssektorn, ekonomitjänster och försäkring.

Utvecklingen under hösten och vinter spås bli fortsatt kärv i takt med att allt fler företag drar ner på personal eller går i konkurs.

Läs mer hos TRR:
https://www.trr.se/aktuellt/manga-uppsagda-men-fortsatt-hog-efterfragan-pa-tjansteman/

Det här är Syna

Synas kundrådgivare

Syna är experter på kreditupplysningar och marknadsinformation. Sedan 1947 har vi erbjudit marknaden vår expertis inom kreditupplysning, registervård och marknadsurval. Idag använder tusentals företag våra tjänster för att hitta, granska och bevaka kunder, leverantörer och affärspartners. Hos Syna har du alltid tillgång till personlig service och fri support. Vi är här för att hjälpa dig lösa de utmaningar du står inför, så att du kan göra ännu bättre och tryggare affärer.

Du når oss på 040-25 85 00 eller support@syna.se