Hög tid kontrollera ditt pass!

När allt fler blir vaccinerade mot covid-19 förväntas affärsresandet ta fart på nytt.

Mer än en halv miljon pass som gått ut har inte förnyats under pandemin. Det förväntas därför bli många som samtidigt vill ansöka om pass när det blir möjligt att resa i större utsträckning igen.

Även under normala omständigheter är det högsäsong för nya pass mellan april och augusti. I år förväntas handläggningstiderna öka ytterligare eftersom en halv miljon pass som gått ut inte förnyats under 2020. Så det kan vara en god idé att vara ute i god tid för att hinna få det nya passet innan resan, oavsett om det handlar om en affärsresa eller semesterresa.

Det här är Syna

Synas kundrådgivare

Syna är experter på kreditupplysningar och marknadsinformation. Sedan 1947 har vi erbjudit marknaden vår expertis inom kreditupplysning, registervård och marknadsurval. Idag använder tusentals företag våra tjänster för att hitta, granska och bevaka kunder, leverantörer och affärspartners. Hos Syna har du alltid tillgång till personlig service och fri support. Vi är här för att hjälpa dig lösa de utmaningar du står inför, så att du kan göra ännu bättre och tryggare affärer.

Du når oss på 040-25 85 00 eller support@syna.se